Bokning

S:t Nicolai ruin imponerar i all anspråkslöshet med sitt väldiga majestät. Artister, publik och besökare hänförs och inspireras av den bedövande vackra miljön som denna ruin erbjuder. Allt sedan kyrkan byggdes har det alltid vibrerat en puls av aktivitet som aldrig avstannat ens när kyrkan övergavs och förföll till ruin. Här finns en enorm kapacitet i olika kombinationer med stor potential och flexibilitet till vad man kan göra.

Mångsidig arena

S:t Nicolai är en arena där hela spektrumet av kulturella uttryck får utrymme och möjlighet att synas och mötas. Allt finns inom räckhåll och de företag som väljer S:t Nicolai till föreläsningar, middagar och möten gör djupt intryck hos sina kunder genom att välja denna genuina miljö. Även tillställningar av privat karaktär, såsom dop eller bröllop, blir gärna ett sagolikt minne för livet.

Bokning av ruinen

Matmuren erbjuder skräddarsydda arrangemang till företag och grupper, utefter Era önskemål sätter vi ihop paket med aktiviteter och lokaler. Antingen hjälper vi er med helheten eller så bokar ni delar av arrangemanget via oss. Vi är experter på Kultudralen och finns på plats för Er. Tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri rådgivning inför just Ert event. Vi svarar på alla dina frågor vad gäller bokning av Kultudralen för evenemang, konferens och eller högtid.

Välkomna till Gotland!

Telefonbokning 0498 – 24 79 55. Mail info@matmuren.se

Öppethållande

Allmänheten är välkommen att beskåda ruinen (avgiftsfritt) genom den glasvestibul som finns placerad innanför norra portalen. Grindarna hålls öppna dagligen mellan kl. 11-17 under perioden 1 maj – 30 september. Då det pågår verksamhet av skilda slag i ruinen kan det i vissa fall vara tillfälligt stängt.